The street...
is my Catwalk

UPDATES:

-Speciaal voor de feestdagen is er een speciale halsband! neem een kijkje in de collectie 'halsband'!

- Al onze items zijn naar keuze gemaakt. Je gaat het kleurenboek dowloaden en de kleuren kiezen uit het boek. Hierna ga je het item bestellen & vertellen welke kleur, goe? 

je laat de kleur met item en indien ander ekleur hardware dan zilver achter in de note als volgt: ' Halsband  breedte kleur 1 kleur 2'

een voorbeeldje 'Nature's wave 25 mm rood zijkant & zwart midden. Indien je een andere kleur hardware wilt dan zilver zet je deze er ook bij de halsband.

Download hier ons kleuren boek! 

_edited.jpg
DSC_0027.JPG
IMG_6595.jpg

NEW NEW NEW

Hallo! Goedemorgen! Goedenavond!

Je bet terecht gekomen op de webshop van FoxBows.co

Deze shop heeft alle biothane & paracord items voor jouw lieveling! Alles is handgemaakt en met veel zorg en liefde! Veel plezier met eens rond te kijken. Je kan mij altijd e-mailen of een chatbericht sturen bij vragen. Ik antwoord zo snel mogelijk!

Wij hebben alles voor hond en kat! Maar dat houdt ons nieten tegen om het te maken voor andere lieverds! Wij hebben ook ervaring met het maken van halsbanden voor geitjes en ezels! En ook al eens een harnasje voor konijntjes! Indien jij zo iets uniek wilt stuur me gerust een berichtje!

Onze shop is in België gelokaliseerd! Voor het maken van de items kan het wel even duren. De verzending van het materiaal kan tot 2 weken duren waarna ik naast mijn full-time job, de halsbanden ook moet maken. Gelieve geduldig te zijn. Ik update jullie zoveel mogelijk via sociale media. Iets dringender nodig? Neem een kijkje in de eremade sectie, deze worden binnen de 5 werkdagen verstuurd! 

Verwerkingstijd bedraagt tot 4 weken.

Insatgram follow our pawprints

Follow our pawprints on instagram